Monday 2 April 2012


Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων (2002 - 2012) καινοτόμου εκπαιδευτικής πορείας, το κέντρο ξένων γλωσσών WILLpower - Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ- διοργάνωσε ενημερωτικό σεμινάριο για γονείς με επιτυχία την  Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 19:00  με τίτλο '' Σερφάροντας στο διαδίκτυο - Πώς ένας νέος τρόπος επικοινωνίας μπορεί να γίνει εθισμός? ''.

Την εισήγηση έκανε η παιδοψυχολόγος Κα Φύσσα, πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε πάνελ ερωτήσεων και συζήτηση. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν αρκετοί γονείς και η βραδιά έκλεισε με μπουφέ finger food. 


Μέσα στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για συνεχή ενημέρωση και ανάπτυξης εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ γονέων και καθηγητών του κέντρου ξένων γλωσσών μας με σκοπό να οφεληθούν οι μαθητές μας, καλούμε ανοιχτά όλους τους γονείς να καταθέσουν τυχόν ιδέες και προτάσεις που αφορούν, τόσο στην διοργάνωση παρόμοιας εκδήλωσης, όσο και στην θεματολογία συζητήσεων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους που συμμετείχαν και προσδοκούμε σε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή σε αντίστοιχες εκδηλώσεις!




No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts