Monday 16 November 2009

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ''ΜΟΥΣΕΙΑ & ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ''. ''THE MUSEUMS AND CULTURAL HERITAGE'' ESSAY CONTEST



Ο διαγωνισμός έκθεσης για 3η χρονιά φέτος προσφέρει ψυχαγωγία και δημιουργικότητα και απευθύνεται σε σπουδαστές Αγγλικών που προετοιμάζονται για το ECCE. Οι σπουδαστές προσκαλούνται να γράψουν μια πρωτότυπη έκθεση ιδεών επικεντρώνοντας στο θέμα '' Μουσεία και πολιτιστική κληρονομιά''. Στην έκθεση μπορούν να διατυπωθούν απόψεις σχετικά με το πού θα πρέπει να εκτίθενται οι εθνικοί θησαυροί ή να αναπτυχθούν επιχειρήματα υπέρ ή κατά της αποκατάστασης των αρχαίων αντικειμένων. Οι σπουδαστές πρέπει να καλύψουν το συγκεκριμένο θέμα γράφοντας μια έκθεση που θα έχει παρόμοια δομή με τα είδη εκθέσεων που ζητούνται στις εξετάσεις.

Ο διαγωνισμός θα ισχύει από τον Νοέμβριο 2009 έως τον Σεπτέμβριο 2010. Οι νικητές του ημιτελικού θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα από την Ελληνοαμερικάνικη Ενωση. Εκεί, θα παρευρεθούν σε δεξίωση και κατόπιν θα γράψουν έκθεση ιδεών σε καινούργιο θέμα. Από αυτόν τον τελικό διαγωνισμό, θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής καθώς και οι νικητές των υπολοίπων βραβείων.


Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, θα απονεμηθούν τα παρακάτω βραβεία:


ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ενα πενθήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Λονδίνο με ειδική ξενάγηση στο Βρετανικό μουσείο. Τα έξοδα του ταξιδιού προς και από το Λονδίνο καθώς και οι 5 διανυκτερεύσεις θα καλυφθούν από την Ελληνοαμερικανική Ενωση.


2o ΒΡΑΒΕΙΟ Ενας φορητός υπολογιστής τύπου notebook


3 0 - 10 o BRABEIO Apple ipod shuffle MP4 player


11 o - 30 o ΒΡΑΒΕΙΟ Μια ψηφιακή εγκυκλοπαίδεια
Με τις καλύτερες ευχές μας,
Ελληνοαμερικανική Ενωση


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts